Nastase nu se poate despărți de “micul” salariu, dar democrații o să-l doneze unor cauze sociale

Președintele fracțiunii Partidului Democrat, Pavel Filip, a anunțat că deputații democrați își vor dona primul salariu de ales al popului, în contextul în care Parlamentul nu a fost funcțional în luna martie, informează Ziarul de Gardă în ediția online, citându-l pe Pavel Filip, președintele fracțiunii PDM și premier.

Pe de altă parte, Andrei Nastase spune ca salariul de 15 mii de lei este unul prea mic și nu-i ajung acești bani să mai facă și unele donații pentru cauze sociale.

Vezi video aici.

Iată că acestui individ nociv, pui de oligarh, evazionist profesionist și un raider înrăit nu-i ajung milioanele furate cu Țopa și nici banii „câștigați cinstit” din profesia de avocat. El a ramas la acești 15 mii de lei de la un Legislativ nelucrativ și generator de cheltuieli.

Apropo, eu sper ca democrații vor înainta un proiect de lege prin care salarizarea deputaților să fie calculată din ziua alegerii Președintelui Parlamentului, adică din ziua constituirii legale a acestui for. Așa ar fi mai bine și nu ne-am mai pomeni în situația când niște șomeri sunt salarizați pentru zero activitate.

Sliding Sidebar