Bătrâna Maia este gata să o voteze pe deportata Zina

Ieri cei din ACUM au asteptat in zadar delegatia PSRM, dar pana la urma au inteles mesajul si s-au cam decis sa renunte la functia de presedinte a Parlamentului.

Cel putin asa a dat de inteles Alexandru Slusari, partenerul de afaceri al lui Vlad Filat, actual partener politic al lui Andrei Nastase.

Slusari a transmis presei ca doreau sa-l faca pe Nastase presedinte de unica-folosinta, doar sa fie votate legile dezoligarhizare deoligarhizare, apoi sa demisioneze si sa fie declansate noile alegeri parlamentare. Eu nu stiu pe cat de sinceri sunt cei din ACUM, dar mai tare miroase a țeapă pentru socialisti.

Astfel, deoarece socialistii asa si nu au mai venit la negocieri, dar o tin una si buna ca o vor pe Zinaida Greceanii sef de Parlament, „negociatorii” ACUM au decis sa mearga si la acest risc politic si sa o sustina pe socialista in fruntea celei mai importante institutii din tara.

Pozitia „negociatorilor” este deopotriva si decizia „liderilor” Maia Sandu si Andrei Nastase, care la fel ar accepta accederea socialistei pe fotoliul nr.2 al Republicii Moldova.

Decizia Maiei de a o sustine pe Greceanii este una foarte stranie si chiar tradeaza tineretul care in 2009 a protestat in PMAN impotriva unui regim pro-rus si oligarhic. Sau poate in asa fel Maia intoarce favorurile fostilor superiori Dodon si agreceanii?! Naiba sa o mai inteleaga!

Apropo, titlul nu face referire la varsta eroinelor. E despre faptul ca Maia este in Guvern din ’94, iar ca Greceanii s-a nascut deportata si chinuita de sovietici, dar acum e pro-rusa.

Sliding Sidebar