La OrheiLand se instalează prima “amerikanskaya gorka” din Moldova

Prin Chisinau au aprut bannere care ne anunta ca foarte curand se deschide un roller coaster gratuit la Orhei.

Roller-ul va fi deschis de la 1 iunie pe cel mai mare parc de distractii din tara – la OrheiLand, fiind o premiera nationala.

Roller coasterul este asamblat in Italia, fiind gandit special pentru OrheiLand.

„Atracția se confecționează în Italia, special pentru ”OrheiLand”, și va fi în gestiunea orașului nostru. Totul va fi gratuit. Cred că acest lucru o să placă vizitatorilor și vor veni cu plăcere să se odihnească pe teritoriul parcului. Tot ceea ce facem aici este pentru confortul oamenilor. Aceasta nu este unica surpriză. Îi așteptăm pe toți la deschiderea parcului, la 1 iunie”, a declarat deputatul Ilan Șor (vezi aici).

OrheiLand are o capacitate de 50 mii de persoane, cuprinde diferite atractii si o scena imensa. In primul an de acitivitate, deschis din 1 iunie 2018, parcul a atras si a deservit absolut gratuit picii din raionul Orhei si din localitatile roaioanelor din apropiere, iar cei mai frecventi oaspeti erau din capitala, deoarece la Chisinau nu este un asa parc de distractii si nici nu a fost in planurile administratiei. In zilele de sarbatoare, pe scena din OrheiLand au urcat cei mai cunoscuti cantareti de la noi si de peste hotare, iar spatiul destinat publicului a fost mereu arhiplin.

Deci urmeaza o noua vara interesanta la OrheiLand! A mai ramas o luna pana la marea vacanta!

Sliding Sidebar