Șor renovează drumuri și curți de blocuri în timp ce AcuM și alții bat câmpii negociind

Deja două zile la rând, Ilan Șor inaugurează în continuare lucrări de infrastructură în municipiul Orhei. Ieri a dat în exploatare încă o porțiune de drum reconstruit, iar astăzi a tăiat panglica la inaugurarea unei curți de bloc. Toate acestea în timp ce prezentanții AcuM și alții negociază ”pârghiile puterii” și caută cu disperare să ajungă la conducerea Statului și să-i mai mintă pe oameni.

Porțiunea de drum renovat este chiar la intrarea în Orhei, la cercul care duce în oraș și spre Curchi.

Eu am văzut săptămâna trecută că se lucrează aici, dar nici nu m-am gândit că totul s-a făcut în decurs câteva săptămâni, fiind practic un record pe țară. Rapid, calitativ și frumos. Bravo!

Invitatul de onoare la inaugurare a fost deputatul Ilan Șor, fostul primar al municipiului Orhei, el fiind întâmpinat cu pâine și sare de către locuitori, iar panglica a fost tăiată în aplauze.

Șor a menționat că este mulțumit de echipa care i-a luat locul în fruntea orașului și de faptul că ei duc până la capăt toate proiectele promise oamenilor și inițiate anterior.

După cum puteți vedea și din fotografia de mai jos, dar și în albumul foto de pe www.orhei.md, porțiunea de drum a fost renovată și amenajată destul de frumos, ba chiar într-un stil nemaiîntâlnit pe la noi.

Cu așa drumuri, șoferii vor ocoli centura orașului și vor dori să admire Orheiul zi de zi.


După cum am scris și mai sus, Șor nu are timp pentru negocieri de ochii lumii sau pe ascuns, dar inaugurează și curți de blocuri din orașul pe care l-a condus și l-a îndrăgit atât de mult.

Poftim și admirați această curte model, renovată cu resurse administrate corect și de o echipă care se gândește în primul rând la oameni și la copii.

La Orhei nu se ridică blocuri și coștirețe pe spațiile verzi și în curțile de bloc, dar iată că se fac lucruri normale și frumoase, ca pe timpuri.

Dacă nu vă vine să credeți, mergeți și întrebați-i pe acești locuitori dacă sunt mulțumiți de noua lor curte.

Să-i întrebați și pe acești copii dacă au mai avut unde se juca pe timpul administrației liberal-democrate.

Oamenii sunt mulțumiți. O demonstrează fotografiile de la fața locului. Doar uitați-vă la fața lor.

Ce face Ilan Șor la Orhei este dovada faptului că el și partidul său se țin de cuvânt și că le pasă de oameni. După cum am înțeles, astfel de proiecte vor fi demarate și realizate cu succes în fiecare localitate unde s-a votat preponderent cu Partidul Șor. Doar așa poate fi demonstrată în mod real recunoștința pentru încredere, nu cum alții ies și fac declarații politice și mulțumiri deșarte iar peste 4 ani revin după voturi.

Sliding Sidebar