Șor i-a amintit Maiei Sandu că e timpul să facă și ceva pentru oameni, nu doar vorbe goale și întâlniri cu stăpânii

Deputatul Ilan Șor a ținut azi o nouă conferință de presă, dedicată în partea parte ”scumpei Maia”. Așadar, fostul edil al Orheiului i-a spus fostei peledemiste că e timpul să facă și ceva pentru oameni, nu doar vorbe goale și întâlniri cu stăpânii de peste hotarele țării. În același rând, liderul P.Șor și-a etalat și noile realizări de după obținerea funcției de deputat, care ar demonstra că el are grijă de oameni și nu-i trebuie alianțe și negociei pentru a fi alături de electorat.

Conferința de azi a fost parcă un șut în fundul indivizilor care nu-și pot măsura și pune cap la cap pretențiile politice de guvernare. Nu în zadar Șor a reamintit-o pe Maia Sandu și pe colegii acesteia, despre care a mai spus că sunt influențați inclusiv de către reprezentantul Uniunii Europene în Republica Moldova.

În acest context, Șor i-a mai zis Maiei și despre faptul, că adevărații lui stăpână sunt oamenii care l-au votat și au încredere în el, pe când adevărații ei stăpâni sunt străini Moldovei și sunt departe de necesitățile cetățenilor acestei țări.

Eu nu știu ce va urma după ieșirea de astăzi, dar cert este faptul că s-a anunnțat ceva destul de subtil. Ce anume… urmează să aflăm pe parcursul următoarelor zile, dar gândul mă duce la niște alegeri anticipate la care Maia nu va avea ce demonstra oamenilor de aici și nici celor din diaspora, decât negocierile cu Dodon și trădarea acestui neam.

Apropo, Andrei a revenit din vacanță sau încă nu?! Când răstoarnă oligarhia?

Sliding Sidebar