FOTO // Șor amenajează Chișinăul după modelul Orheiului?

Dupa ce ieri pe la amiaza a certat-o pe Maia Sandu ca nu face nimic pentru oameni si ca se preocupa doar de palavre si de intalniri ascunse cu socialistii si cu stapanii de peste hotarele tarii, Ilan Sor a reusit ieri seara sa inaugureze si pasajul subteran de lang Aeroportul International Chisinau, care a fost modernizat datorita implicarii plenare a Partidului Sor si a actualilor deputati din aceasta formatiune politica si parlamentara.

Deci asa arata un pasaj subteran modernizat din Chisinau:

Dar asa a aratat cand era „gestionat” de Primarie si de fostul primar Dorin Chirtoaca:

Modernizarea subteranei este un proiect foarte important si chiar reprezinta o grija fata de copiii si de maturii care traversau pe acolo in fiecare zi pe intuneric si prin mizerie, siguranta lor fiind zero inclusiv sanitara.

Deoarece grija a fost pentru copii, primii care au pasit in noul pasaj, pentru ca asa este dupa modernizare, au fost anume picii din zona respectiva:

Sunt multumiti si maturii, desigur:

Deci se poate daca se vrea si daca este o echipa implicata, mai ales cu experienta.

Apropo, cei din P.Șor au solicitat permisiunea sa modernizeze toate subteranele din sectorul Botanica. Deja se asteapta raspunsul Primariei.

Poate Sor candideaza vara viitoare si la functia de primar al capitalei?! I-ar fi mai simplu sa modernizeze tot Chisinau si nu ar mai fi nevoit sa ceara permisiuni de la niste edili care nu prea fac nimic.

Sliding Sidebar