Oare ce are de discutat Andrei Nastase la Moscova?! Prețul trădării?

In cadrul unei emisiuni la JurnalTV, post calarit pana la refuz de fratii Nastase, dar patronat de nasul lui Andrei Nastase, liderul PPDA a declarat ca este invitat la niste “discutii” la Moscova. Mai mult, dupa cum am inteles de la un coleg, Val Butnaru a citit din invitatie in direct la tv si chiar a zambiti multumit.

Asadar, oare ce are de discutat Andrei Nastase la Moscova?

Cronologic, trebuie sa ne amintim ca Andrei Nastase a ajuns in politica moldoveneasca dupa ce nasul sau de cununie a dat-o in bara de mai multe ori cu niste partidute minuscule si neghioabe in lupta obsedata cu Plahotniuc, iar cea mai vociferata perioada pentru finul Andrei Nastase a fost 2015-2016, totul incepand de la niste proteste pe sub ferestrele Guvernului, masura copiata de la A la Z de la “saratnicul” Iuri Ivanci Rosca, continuand cu masuri stradale ample si chiar plimbari brat la brat cu Igor Dodon si Renato Usatii, ambii fiind exponentii directi ai serviciilor si mafiei ruse, descoperiti.

Atunci, in cadrul dezbaterilor televizate despre protestele din 2016, Andrei Nastase a declarat la ProTV ca trebuie pusa “batista pe tambal”, respectiv e timpul de aruncat la gunoi inclusiv parcursul european al Republicii Moldova si de votat in aceasta tara acele legi care sunt convenabile unor grupuri cu interese meschise, in special rusilor, nasului sau, lui Platon, Filat, Lucinschi si altora care nu s-au mai saturat in toti acesti ani de independenta sa jefuiaca acest popor asuprit o duzina de ani ba de unul, cand de altul.

Vedeti video aici — https://youtu.be/rv6FrQruBxc

Declaratia din 2016 a lui Andrei Nastase a fost un semn clar, ca el joaca pe masa cuiva si chiar face striptease politic pentru cineva.

Alt semn, ca Nastase este in colaborare cu rusii, au fost atunci cand agenta de influenta Natalia Morari a iesit pe rampa si a inceput personal sa coordoneze unele proteste si masuri ale PPDA in PMAN, evenimente dupa care toti s-au unit, si-i vedeam alaturi pe scena pe Igor Dodon, Renato Usatii, Andrei Nastase, Oazu Nantoi si pe multi altii din “societatea civila”.

Odata finisate protestele din lipsa de manifestanti, poate si din lipsa de finante, dar si dupa ce Filat si Platon au fost arestati, Andrei Nastase s-a urcat din nou pe pupitrul JurnalTV si a inceput sa participe la diferite evenimente de manipulare a opiniei publice si a oficialilor europeni, unele din aceste evenimente fiind organizate direct din banii lui Platon, cu participarea Maiei Sandu, reprezentanta politico-legala a lui Vlad Filat.

In 2019, datorita unei erori politice colosale si manipularilor care au avut loc prin intermediul mai multe surse media de la Chisinau, numitul Andrei Nastase a ajuns in sfarsit deputat, fiind pentru el primul pas oficial in sanul unei prosibile guvernari. Insa, ajuns in Parlament, Nastase a revenit la tema despre tambal si batinsta, insistand si acum asupra unor conditii, convenabile grupurilor enumerate mai sus, deci si rusilor.

Dupa cum ati citit, legatura dintre Nastase si rusi este foarte strasa, doar ca el o face aici pe pro-occidentalul si pro-americanul, exact cum Rosca o facea pe pro-romanul si pro-europeanul, dar prostea lumea de-i ardeau opincele.

Deci Nastase va discuta la Moscova o tradare nationala si a intregului electorat care si-a dat votul pentru binomul ACUM. Altceva el nu are ce discuta acolo, ca se stie interesul Rusiei: abaterea Moldovei de la cursul european si de la aderarea la NATO.

Acum apare si o ultima intrebare, si anume: care este pretul tradarii?

In vizita la Moscova, Nastase trebuie sa spuna un pret pentru tradarea pe care este gata sa o faca. El nu actioneaza pe gratis si nici nu o face de dragul cuiva. Nastase este un aferist, deci orice miscare de a lui costa bani grei, dar prea mici pentru un imperiu care inca mai vrea sa dicteze politica dintre Prut si Nistru. Care o fi suma pentru o astfel de tradare? Cate milioane? Asta se negociaza acum?!

Apropo, Maia Sandu e complice la toate astea, iar tacerea ei insemna de fapt acordul pentru astfel de prostii.

Sliding Sidebar