Oficial! Primăria Chișinău a dat cu piciorul în oferta generoasă a lui Sor și în locuitorii de la Botanica

In mod oficial, primarul interimar al Chisinaului a anuntat pe Facebook, ca administratia publica locala refuza oferta generoasa de la Ilan Sor, iar trecerile subterane „vor fi reparate” din banii municipali.

Vezi postarea aici.

Potrivit lui Codreanu, municipalitatea trebuie sa stie din ce surse vor fi efectuate lucrarile, iar in lipsa acestor informatii este pusa in situatia sa respinga solicitarea.

Totusi, Codreanu nu a anuntat ca reparatia subteranelor ar urma sa fie sustinuta financiar de o fundatie de la noi, care are donatii din tara si de peste hotare, deci verificate inclusiv de Serviciul Fiscal de Stat si de alte institutii care stau cu ochii pe sumele importante de bani.

Vezi pe protv.md buletinul de stiri de la ora 20:00 din 13.05.19.

Mai mult, Codreanu nu a solicitat si parerea beneficiarilor din sectorul Botanica, precum si nu i-a intrebat nici pe consilierii municipali daca e bine sau nu sa-si bage piciorul in aceasta „afacere” care ar fi generat Primariei economii de cateva milioane de lei.

Dupa cum am scris si in articolul anterior, eu sper ca locuitorii de la Botanica vor tine minte acest episod si variantele interimarului, iar in electorala „sa-l voteze” dupa merit. Altfel nu se poate de raspuns.

Ce tine de bani, pe oameni nu-i intereseaza sursa atat timp cat totul e facut asa cum trebuie si este in folosul public. Deci primarul interimar sa nu speculeze la aceasta tema si sa nu-si mai apere capitalul politic din contul oamenilor care de ani buni sunt nevoiti sa traverseze strazile prin subterane dezastruoase, insalubre si fara iluminare!

Sliding Sidebar