Andrei Nastase a confirmat funcția sa de pion al serviciilor rusești

Invitat la emisiunea ”Cutia Neagră” de la postul de televiziune tv8, Andrei Nastase a confirmat funcția sa de pion al serviciilor rusești.

Astfel, ”liderul” PPDA, co-președinte al defunctului Bloc ACUM, susține că nu a dat curs invitației organelor de stat rusești, dar a fost suficient ca el, deputat fiind, să expedieze scrisori oficiale prin registrul de ieșire al Parlamentului, precum și să introducă în Parlament, în viața publică și la tv anumite ”informații” compromițătoare despre Vlad Plahotniuc.

„Sunt pe punctul să mai caut un document. Mai găsesc încă un document și le transmit, tot prin scrisoare adresată prin intermediul Parlamentului Republicii Moldova, la care voi anexa toate informațiile le am”, a menționat Andrei Năstase, citat de tv8.md

Deci, prostul satului o spune cu gura lui, că este poștașul serviciilor rusești și slujește de zori în interesele Rusiei, și o face pe căi oficiale, dintr-un rang mai înalt și oficios.

Totuși, de ce Andrei Nastase nu ar fi mers la Moscova?

Motive sunt multe. Unul ar fi din punct de vedere politic, altul ar fi, că pionii niciodată nu au acces la persoanele sus-puse. Pionul Nastase este un ”рядовой” umil și mereu gata să se apuce de fund și să țopăie de fiecare dată când primește comanda de la Frankfurt sau Kremlin, iar aceasta ne-a demonstrat-o din 2015 și până acum.

Din punct de vedere politic, Nastase ar fi în imposibilitatea să-i explice Maiei Sandu, dar și partenerilor americani și europeni ce caută în țara declarată dușman al Moldovei și al intereselor regionale. La fel, prostului i-ar fi greu să explice și electoratului pro-european, care nu agrează deloc orice relație cu Rusie, fie ea și pentru dezoligarhizare.

Prin urmare, Andrei Nastase a confirmat cu voce tare cele scrise și de mine anterior, că anume el o să fie mijlocitorul care va oficializa în Moldova și va transmite în Rusia pe aceeași cale oficioase mai multe informații negative despre liderul PDM, iar toate o să le facă din două motive: 1. răzbunare din partea lui Țopa și a rușilor; 2. interese electorale.

Problema cea mai mare este, că nimeni nu poate verifica ”informațiile” furnizate de Nastase, pot fi și foi goale, iar din acest motiv în următoare perioadă vom avea mult gunoi mediatic și politic neprobat, dar care o să aibă menirea să lovească puternic în PDM.

În acest context, v-aș recomanda să verificați din mai multe surse orice va ieși din gura lui Nastase sau pe posturile tv finanțate din banii jefuiți de la BEM, deoarece acest individ aflat în serviciul rușilor are o misiune fixă și diabolică.

Sliding Sidebar