Cine poate să-mi trimită un bon fiscal pentru taxa de intrare la Festivalul Mai Dulce al Natei Albot?!

Azi la Chisinau are loc Festivalul Mai Dulce, eveniment organizat in fiecare an de Nata Albot si Fedot al ei.

Festivalul este un event frumos, nu poate fi contestat, dar ma intereseaza daca se emit si bonuri fiscale pentru biletele de intrare procurate la fata locului.

Asadar, daca ati fost acolo si ati achitat, va rog sa-mi trimiteti un bon fiscal!

In caz daca ati fost si nu ati primit bon, atunci ganditi-va si intrebati-va profund de ce Nata nu activeaza legal, dar are mania sa vorbeasca mult despre cum „fura guvernarea”. Or, bilete fara bon fiscal e furt, evaziune fiscala, deci se aplica sanctiuni, precum si obrazul capata pete.

Totodata, va rog sa-mi trimiteti un bon fiscal si daca ati cumparat cartea Natei. E tranzactie de vanzare-cumparate, inseamna ca trebuie sa emita bon si pentru carte.

Daca nici pentru carte nu ati primit bon, sa va intrebati profund a doua oara. Poate asa o sa va dati seama ca sunteti manipulati de Nata si hunta din care face parte.

La fel, daca sunteti participant si aveti acolo un cort cu dulciuri, brodarii sau altceva, pentru care ati achitat taxe de participare, tot sa va intrebati de ce Nata nu v-a dat bon, dar sa nu uitat ca si voi trebuie sa-l emiteti pentru fiecare vanzare a voastra.

In fine, sa nu uitati ca Nata are anual zeci de sponsori. Unii promoveaza eventul, altii finanteaza. Practic 100% din cheltuieli sunt acoperite de altcineva. Asadar, unde se duc cei 40 lei per bilet de intrare?! In Canada si pe biletele avia, pe studioul lui Fedot si pentru toata tehnica lui exclusiv de la Apple?! Hmm… as fi si eu fac Apple si un bun calator din banii oamenilor care sunt mulsi anual de acest cuplu minunat.

P.S. – daca ati primit bon fiscal pentru toate celea mentionate, atunci acest articol nu va avea valoare.

Sliding Sidebar