Unde-s cei de la API, asociațiile sugătoare din media și CA-ul?! Nimeni nu vede ce a publicat Jurnalul?!

Trustul Jurnal Țopa Media, instituție media călărită de frații Năstase și lins în toate găurile de API și asociațiile sugătoare din media a publicat astăzi o înregistrare video despre o încăierare dintre fete, dar nu a blurat fețele minorelor și nici al celorlalți copii implicați.

Cu toate acestea, până la această oră Asociația presei independente și nici asociațiile din media nu au criticat materialul video postat de trust. Dar au fost foarte guralivi atunci când la un post tv din holdingul de pe strada Ghioceilor a făcut o emisiune despre o minoră, însă a cărei identitate a fost protejată în ordinea stabilită de legislația în vigoare și de codul de etică au jurnaliștilor.

Eu nu voi da link la cele publicate de trust, că nu vreau să fiu părtaș, dar aștept cu nerăbdare momentul când Macovei de la API o să-și scoată degetul din cur și nu o să-l mai lingă doar atunci când are ordine de la Frankfurt. Mai mult, aștept și ziua când Ambasada SUA o să-i cheme pe acești guru ai presei moldave să explice de ce fac bătături la gură doar în privința unor surse media, dar în raport cu altele – fac bătături la limbă lingând curul din zori și până’n noapte.

Dlor, oare câte dovezi mai trebuie, ca să înțelegeți că avem o presă de kkat și asociații din domeniu care se susțin între ei?! Nu mai avem presă normală!

Sliding Sidebar