O fi PAS-ul un partid de unică folosință?

Cei din Partidul Actiune si Solidaritate au decis aprope unanim sa-i ofere Zinaidei Greceanii pozitia de al 2-lea om in stat. Maia Sandu spune ca altfel nu este posibil de schimbat actuala guvernare. Sic!

Insa, dupa aceasta decizie a inceput galagia in randurile sustinatorilor PAS si ai blocului ACUM, dar nu inainte sa se aminteasca si de episodul Iurie Rosca. Mai mult, cel putin 2 deputati ai PAS nu au votat pentru cea care in aprilie 2009 ne ameninta ca ne va omora in PMAN.

Deputatii care nu au votat sunt Maria Ciobanu (ex PLDM) si Lilian Carp (ex PL).

Deci, Maia Sandu si-a tradat electoratul chiar dupa castigarea primului mandat. A facut-o repede, cu insistenta si absolut netransparent, dar arzand de dorinta sa se razbune pentru cineva, acesta fiind principalul scop al ei. Aici nu uitati de acel angajament, ca PAS-ul nu va face alianta inclusiv cu Dodon.

Pas-ul facut de Maia Sandu ar inseamna ca totul a fost premeditat, iar decizia a fost luta constient si intelegand ca partidul se duce in mormant, langa PPCD.

Prin urmare, probabil ar trebui sa intelegem ca PAS-ul este un partid de unica folosinta. A fost creat pentru razbunare cu orice scop si nimic mai mult. Pe cei din PAS si pe Maia Sandu nu o intereseaza binele poporului, dar este preocupata sa-i razbuna pe Filat si Platon, care sunt finantatorii si coordonatorii ei de dupa gratii.

In contextul acestor evenimente, eu reiterez apelul catre deputatii unionisti din PAS, si sper ca ei nu se vor mânji votand-o pe Greceanii in fruntea Parlamentului!

Sliding Sidebar