DOC // Surorile șefei AGEPI încasează salarii grase și au zeci de proprietăți

Știu că sunteți ocupați cu lecturarea Raportului (Kr)Goll 2, dar haideți să nu uităm și de alte probleme din societatea noastră, în special de salariile încasate de unii funcționari ai instituțiilor de Stat.

Astăzi aduc în revistă salariile de zeci de mii de lei primite de surorile șefei AGEPI, ele toate trei activând la această instituție și nici nu se simt deranjate, precum nici nu se consideră în conflict de interese.

Rusu Tatiana

Consultant principal la AGEPI, sora șefei AGEPI, are un salariu anual în mărime de 352712,53 lei, respectiv de aproximativ 30 de mii de lei pe lună, adică 1500 €/lună.

Soțul doamnei Tatiana este portat la AGEPI, iar salariul acestuia constituie 205790,48 lei anual, respectiv peste 17 mii lei/lună, fiind aproape 1000 €/lună.

Rusu Tatiana dețină și vreo 80 de loturi de teren, în mare parte fiind locuri pentru construirea caselor. Terenurile au fost dobândite în perioada 2014-2018, iar prețul de piață al acestora este foarte înalt. Păcat că ANI nu publică și codurile cadastrale…

Soții RUSU dețin 2 automobile. Unul a fost procurat în 2007, iar al doilea în 2016.

Iată declarația:

DECLARAȚIE DE AVERE ȘI INTERESE PERSONALE Rusu Tatiana by Corneliu Gandrabur on Scribd

Mocanu Cristina, sora mai mică a șefei AGEPI

Cistina la fel este angajată la AGEPI, se ocupă de comunicare. Salariul domniței este de 263461,89 lei anual, respectiv de 21 mii lei pe lună, ceea ce înseamnă puțin peste 1000 €/lună.

Spre deosebire de sora mai mare, Cristina are în proprietate numai 15 loturi de treren, majoritatea fiind pentru construcția caselor, având un preț de piață ridicat. Pe lângă aceste terenuri, sora șefei AGEPI s-a făcut în 2018 și cu un apartament.

DOC // Surorile șefei AGEPI încasează salarii grase și au zeci de proprietăți

DECLARAȚIE DE AVERE ȘI INTERESE PERSONALE Mocanu Cristina by Corneliu Gandrabur on Scribd

Judecând după salariile încasate de unii funcționari de stat… înțeleg că pentru unii Europa e chiar aici. Ei nu sunt cu gândul să plecere la muncă peste hotare. A pintru și?!

Site Footer

Sliding Sidebar