Jizdan alerga în fața echipei, dar Năstase anunță că se duce la închiderea unui event sportiv-comemorativ

Mai jos este comunicatul de la MAI despre evenimentul sportiv-comemorativ de maine:

In loc sa fie in fruntea coloanei, asa zisul ministru Nastase se va duce maine sa faca doar foto alaturi de oamenii care vor alerga intru memoria colegilor cazuti la datorie, inclusiv pentru politistii cazuti pe frontul de la Nistru in ’92. Lipsa de respect!

Probabil Nastase se teme ca iarasi o sa faca spuma intre picioare si se va da de rusine in fata politistilor si veteranilor…, sau poate duce lipsa de respect si de educatie?! Cu siguranta!

***

Vai de capul lui si de grasimea pe care o are pe corp si pe cerebel. Ar face bine sa nu mai manance cate un lighean plin cu cirese, pentru ca ciresele ingrasa si sunt calorice. Of, dar despre ce scriu eu… era secret, dar un secret ajuns gluma in tot ministerul de Interne.

***

Pe de alta parte, vreau sa va amintesc despre Alexandru Jizdan, despre omul de echipa, despre omul care a fost in fruntea tuturor si a stiut ce inseamna sa conduci oameni.

Ce tine de eventul de maine, Nastase trebuie sa fie la deschidere. Asa cere eticheta si asa se arata respectul fata de cei cazuti la datorie.

Site Footer

Sliding Sidebar