Mai edificăm o ruină sau rezolvăm problema Arena Chișinău?!

Inca de la inceputul proiectului am scris, pe vechiul blog, despre schema paguboasa privind proiectul Arena Chisinau, iar presa a dormit in ea si nu a dat importanta micilor detalii, dar acum toti s-au trezit si au inceput sa debiteze ca se da prea mult pentru un proiect prea mic. Insa, odata inceput acest proiect, este foarte important sa nu imbogatim Chisinaul cu inca o ruina, mai ales la intrarea in oras.

In acest context, sunt de parerea ca actualul Guvern trebuie sa revada proiectul, dar fara sa-l stopeze. Mai mult, ar face bine sa caute finantari externe pentru aceasta Arena, care vine sa inlocuiasca Stadionul Republican distrus de Vasile Tarlev pe timpul guvernarii lui Voronin, adica pe timpul cand la guvernare se aflau Greceanii, Dodon si multi alti membri ai actualei aliante de guvernare, inclusiv Maia Sandu.

Arena Chisinau nu trebuie sa devina o ruina doar din simplul fapt ca a fost initiata de Plahotniuc. O asemenea abordare ne trage in urma si nici nu motiveaza societatea. Or, la moment tinerii nu au unde practica sportul pe gratis sau la un pret mai mic, deoarece toate stadioanele sunt privat, iar din acest motiv se cere un edificiu patronat, dezvoltat si promovat de stat.

Eu sper ca acesti capitalisti din Guvernul Maiei Sandu nu vor suspenda proiectul si nu vor promova sa avem acolo inca o cladire nefinisata, care o sa devina un refugiu pentru animale, pentru oamenii fara locuri de trai sau chiar un loc frecventat de narcomani sau alcoolici, dar nu in ultimul rand si o cladire de pe care unii vor incerca sa se sinucida.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

  • Mulumim medparkhospital pentru profesionalism!  mulumim i Znei Mselu
  • Noua specialist n creditri victoriabankmd
  • nainte i dup