Din câte înțeleg, poporul este oligarhul pedepsit de ACUM

La inceputul lunii iunie curent a avut loc rasturnarea puterii de stat, iar tara a fost preluata de catre o alianta pusa la cale de rusi si americani. Astfel, tara a fost deplahotnizata, dar repede a fost dodonizata. Au pus umarul la acest proces si cei din ACUM, care se recomandau ca virgini si neprihaniti.

Ajunsi la putere, ticalosii din ACUM au anuntat ca taie totul in stanga si dreapta, iar dupa ei sa ramana doar pamantul gol.

Zis si facut! Guvernul Maiei Sandu a taiat cateva programe inportante, iar Ministerul Sanatatii a taiat si programul „Un doctor pentru tine!”. In continuare, deoarece inca nu si-au batut joc de oameni asa cum trebuie, responsabila de la Finante a anuntat ca se taie si programul „tichete de masa”.

Taiarea tichetelor inseamna reducerea salariilor cu aproape 1300 lei pe luna, bani care nu vor mai ajunge la salariati, deci si familiile lor vor trebui sa manance cu 1300 lei mai putin in fiecare luna.

Din cate inteleg, poporul este oligarhul vanat si pedepsit de ACUM.

Poporul este cel care a ramas fara drumuri.

Poporul a ramas fara doctori si radiografie.

Poporul a ramas fara stomatologia gratis pentru odraslele lor.

Poporul a ramas fara radiografia pentru femei.

Poporul va ramane si fara tichete.

Dar asta nu e tot! Poporul va trebui si sa achite si o taxa de 20% din valoarea coletelor primite din strainatate prin posta.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

  • nainte i dup
  • Mulumim medparkhospital pentru profesionalism!  mulumim i Znei Mselu
  • Noua specialist n creditri victoriabankmd