Cu dezoligarhizarea și rebanditizarea pi voi, moldoveni!

Isprava idiotului util (care devine tot mai inutil, deși se crede ministru) Năstase, care l-a ajutat să fugă pe asasinul femeii de la Botanica, nu este unicul achievement (cum se zice pe la G(H)arvard) al alianței dezoligarhizatoare a lui Kozak. Știu că unii se vor supăra iar pe mine, dar nu am cum să îi numesc altfel pe cei care se laudă că au luat țara de la Plaha și au dat-o înapoi bandiților din anii ’90.

Eu nu-s Balabolul și nici alții, cărora le transpiră limbile (maldavenești) de bla – bla pe la TăVă și o să vin și cu probe care demonstrează ceea ce scriu. O să vă dau drept exemplu ce se întâmplă la Cahul și puteți fi siguri că se întâmplă identic peste tot în țară. Deci, în timp ce nebunii prostesc moldovenii și europenii că nu știu ce dezoligarhizează, “pod șumok” (cum zice șefu’ aliansului Dodon) bandiții reiau controlul asupra organelor de drept din țară. Nu trebuie să vă explic mult ce înseamnă asta, pentru că țineți minte ce era în anii ’90.

Acesta (din stânga, foto) este Lilian Lungu, numit recent, sub auspiciul noii puteri, procuror șef la Cahul.

Noul procuror este cunosut în tot Sudul țării, ca narcobaronul regiunii. Sub “krîșa” lui lucrează narcodealerul cunoscut la Sud, numit Valera Lepeha (băgat de fosta conducere la pușcărie, la moment încă aflat în detenție, dar care cel mai probabil va fi eliberat curând de noua conducere, la fel ca Bolboceanu, Grigorciuk și alți interlopi). Lepeha duce în Belgia țigări și aduce înapoi droguri. Despre această legătură a vorbit chiar narcodealerul Lepeha, pe Facebook:

Și nu e tot. Sursele mele, foarte bine informate (cum zic amantele din presă) susțin că noul procuror bandit de la Cahul îi este foarte simpatic ministrului de Interne Năstase, care e și el fost procuror. De ce? Pentru că la comanda lui Lungu, în mai 2017 interlopul Lepeha, care are la activ mai multe bătăi și împușcături prin tot Sudul țării, l-a bătut într-un local din Cahul pe procurorul Alexandru Balan (în video Lepeha e în albastru, procurorul Balan e în alb):

Dosarul a fost mușamalizat, procurorul Balan, bătut de Lepeha, a plecat din sistem, iar krîșa lui Lepeha a devenit șef pe procuratura din Cahul! Bravo, “rebiata” (vorba lui Voronin)!

Cu dezoligarhizarea pi voi! Moldovenilor, beți ceai și ne diorgaitesi! Stați cuminciori! Plaha a plecat, bandiții din anii ’90 au revenit! Vă era dor?

P.S. O să mai revenim la subiect, vă promit! Inclusiv celor cu memoria scurtă.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username