Musteață folosește ProImobil-ul pentru a-și face activitățile tenebre?

Deși ProImobilGrup a fost scuturat de procurori și de anumite grupuri de interese, se pare că Musteață nu s-a liniștit și folosește din plin firma pentru a-și face activitățile tenebre.

Așadar, azi dimineață am primit documentul de mai jos, care este un contract de arvună privind procurarea unui apartament. Documentul pare ok, dar partea proastă este că ar fi fost încheiat în sediul companiei imobiliare, este acoperit de activitatea acestei companii, dar oficial nu trece nimic prin firmă și nici nu se achită impozite pentru această activitate pe piața imobiliară.

Da, pare să fie o evaziune fiscală, însă la mijloc nu este vina companiei ProImobil, dar este vina insului care sub logoul firmei desfășoară activități tenebre în interes și spre beneficiul propriu, ceea ce afectează mult piața imobiliară și descurajează activitatea legală în domeniul dat, precum și scuipă în toată echipa de acolo.

Eu voi lăsa după voi să vă faceți o concluzie, dar nu este exclus, că degrabă pe la Pro vor poposi din nou inspectorii fiscali, INI, procurorii și inspectorii de la inspecția financiară, iar toate astea… din caza unui om care nu se mai învață minte și are impresia că este imun.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username