Eșichierul pro-românesc de la Chișinău a mai primit o palmă-partid

Partidul Liberal Reformator al trădătorului Ion Hadârcă și-a schimbat denumirea și și-a ales un nou președinte –  Vlad Țurcanu. Noua denumirea este Partidul Popular Românesc (PPR), iar logoul este un vultur colorat, adică un fel replică neinspirată a logoului Limba Noastră cea Română.

PPR-ul este în realitate un conglomerat format din fostul PLR și niște organizații-mișcări de tineri unioniști, însă a căror activitate s-a cam răcit în ultimul timp, ei fiind activi mai mult în timpul campaniilor electorale, iar datorită lor Igor Dodon nu încetează să-și sperie electoratul cu vestita frază ”vine jandarmul român”.

Redenumirea PLR în PP Românesc este încă o palmă dată unionismului din Moldova. De ce? Deoarece electoratul unionist reprezintă un bazin mic și neîncăpător, care vrea o forță unită și de succes, pe când în realitate forțele se ciopârțesc intenționat și se rup în mici rezultate de 1-2% în așa fel încât niciun partid cu aspirații pro-românești să nu mai adune acele 9-12% ratate de PL. Or, înghesuiala din bazinul electoral unionist facilitează succesul socialiștilor, lucru știut de toți.

În context, vreau să reiterez poziția mea: forțele unioniste trebuie să fie unificate, iar din toți liderii să fie ales cel mai răsărit. Altfel vom sta pe loc și nu vom mai apuca Unirea.

Cu drag, un român care încă mai așteaptă să-și redobândească drepturile de cetățean al României.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username