Cine a găsit numele Brânzan în comunicatul Gazprom?

Igor Dodon a făcut o vizită la Gazprom și a disuctat cu Miller despre livrarea gazelor naturale rusești în Moldova. Din urma șefului statului a fost ministrul moldovean al Economiei Vadim Brînzan. Însă, așa cum am scris și în articolul anterior, ministru a fost un fel de coadă și umplutură la întâlnirea cu Miller, iar drept confirmare este comunicatul de presă al celor de la Gazprom:

Алексей Миллер и Президент Молдовы Игорь Додон обсудили перспективы взаимодействия в газовой сфере

Сегодня в Москве состоялась рабочая встреча Председателя Правления ПАО «Газпром» Алексея Миллера и Президента Республики Молдова Игоря Додона.

Стороны рассмотрели ход и перспективы взаимодействия в области поставок российского газа в Молдову и его транзита по территории страны.

На встрече также шла речь о деятельности АО «Молдовагаз». Отмечено, что сегодня Наблюдательный совет молдавско-российской компании назначил на должность Председателя Правления Вадима Чебана.

Imagini pentru gazprom logo png

www.gazprom.ru

Mai mult, numele lui Brânzan nu apare nici în lead-ul comunicatului de presă emis de Igor Dodon, dar a fost indicat în rândul consilierilor prezidențiali, fără a se mențioana că fost o vizită comună la Moscova, dându-se astfel de înțeles că doar Dodon a fost în vizită oficială și doar dlui a discutat cu Miller, după cum ne confirmă și Gazprom prin comunicatul oficial publicat pe siteul lor.

Potrivit protocolului, în comunicate sunt indicate toate persoanele care au participat la întrunirea oficială, dar fără a se menționa și ”suita”, adică nu sunt menționați consilierii, fotografii, comunicatorii și tot așa mai departe. Totodată, în comunicat sunt indicate toate persoanele care vorbesc la întrunire, fiind uneori date și anumite citate. Dar, în acest caz nu găsim în comunicatul Gazprom nici numele Brânzan, precum nici vreun citat din discursul acestuia în fața lui Miller. Ce ne transmit toate acestea? Ne transmit că Brânzan nu a fost inclus în vizita oficială și nici în agenda șefului pe gaze; Brânzan nu a vorbit nimic la întrunire; Brânzan a fost luat drept consilier al lui Dodon.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

  • Bun dimineaa!