Dodon și-a luat coadă în vizita oficială la Moscova, dar coada va aștepta în Anticamere

Președintele Igor Dodon a plecat la Moscova să se vadă cu Dmitri Kozak și Miller de la Gazprom, iar în calitate de coadă l-a luat și pe ministru Economiei, care va aștepta în Anticamere și va fi chemat de câteva ori la întâlnirile de protocol și la ”fotografia de familie”.

Brânzan este unul din miniștrii cu Harvard și nu mai știu ce, iar pe parcursul lunii august el a negociat cu Familia Rothschild preluarea a 100% din compania offshore care deține 95% din compania Avia Invest – gestionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Brânzan este și ministrul care a anunțat majorarea tarifelor pentru gaze, energie, transport și despre asfaltarea pășunilor.

Brânzan este acel ministru față de care Dodon va avea din septembrie o mulțime de întrebări și de la care șeful statului va cere mai multe explicații.

Totuși, deoarece încă mai este ministru, Dodon a fost nevoit să-l târâie pe Brânzan în spate la întâlnirile cu rușii, pentru a se da o mică impresie, precum că și Guvernul este implicat în discuțiile privind noul contract de achiziționare a gazelor naturale, asta deși se știe că ministru Maiei Sandu nu are vreo capacitate de negociere și nici putere de decizie, iar adevăratele discuții vor fi purtate exclusiv între Dodon și Miller.

Eh, cozile astea, mai ales dacă sunt de topor…

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username