Guvernul Maia Sandu a alungat primul investitor

Urmare a politicii agresive impotriva investitorilor care au privatizat intreprinderi de stat pe timpul guvernarii PD, Le Bridge a anuntat ca se retrage de la Tutun CTC, iar odata cu retragerea vrea de la stat si investitia de peste 168 000 000 lei.

Despre aceasta a anuntat Igor Munteanu la o emisiune TV, mentionand ca si consultantii din comisia pe care o conduce au incetat sa mai examineze dosarul de privatizare a tabacariei.

Retragerea Le Bridge este prima plecare a unui investitor serios, care este alungat de Guvernul Maia Sandu si de obsesia fata de tot ce inseamna Guvernarea PD si Vlad Plahotniuc.

Ce tine de suma de 168 mln. lei, trebuie sa reamintesc despre faptul ca acesti bani au fost cheltuiti de stat, iar pentru a-i returna investitorului va fi necesar de taiat de la educatie, sanatate, pensii, salarii, investitii si tot asa mai departe.

Deci agresivitatea Guvernului Maia Sandu incepe sa dauneze, ba chiar este toxica, iar cei care vor suferi pe termen lung sunt oamenii simpli, dintre care o mare parte sunt chiar votantii ACUM.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username