În turul doi vor intra trei: Ivan, Codreanu și Andrei

Da, da. Sondajele reale din Chișinău l-au făcut pe disperatul Andrei Năstase să încalce orice regulă a obrazului și orice literă a legii în aceasta campanie, pentru a se urca sus și pentru a ajunge măcar pe locul doi în rezultatele primului tur.

Or, nu în zadar Năstase și-a subjugat justiția împreuna cu Maia Sandu, care în plină campanie electorală a emis vestita decizie tardivă de numire în funcția de primar general al mun. Chișinău. La fel, nu în zadar ședința de luni Primăriei a fost petrecuta joi. Totodată, nu în zadar judecata a decis să-l oblige pe Ion Ceban sa-și scoată toate bannerele din Chișinău. Nu în ultimul rând, nu în zadar CEC-ul condus de omul Maiei Sandu, și propus de ACUM, l-a purtat pe drumuri pe Ruslan Codreanu, iar justiția călărita deja de acești doi măscărici politici l-au tărăgănat și plimbat prin toate instanțele posibile, ca până la urmă nici să nu se întrunească responsabilii electorali în ședința de înregistrare în campanie a omului care în mod real tindea să fie pe locul doi și încă mai are aceste șanse.

După cum am scris și mai sus, Năstase este disperat. El încalcă orice litera a legii electorale, știind ca nimeni nu-și va permite să-l atingă. Concurenților a început sa le fie frica de alte amenințări din partea Uniunii Europene și SUA.

Astfel, Năstase și-a permis ieri să meargă și la ședința Primăriei în noua sa funcție de primar, și-a vizitat și biroul, a oferit flori femeilor, dar a și făcut campanie în sala de ședințe. Evident, Năstase a făcut toate acestea cu încălcarea legii, mai ales că ulterior pe internet a apărut copia dispoziție din 09 octombrie 2019 de suspendare din funcție, ceea ce a demonstrat că vizita lui Năstase la Primărie pe data de 10 octombrie 2019 a fost o încălcare gravă a normelor electorale imperative, pentru care ar fi trebuit să răspundă dacă nu am avea un CEC politizat și controlat de ACUM.

Apropo, fiți atenți la spuma din jurul gurii lui Andrei Năstase. Asta nu vă spune nimic?!

Andrei Năstase, MAI, ministrul de interne, ACUM, Platforma DA, vicepremier, PPDA, Maia Sandu, Igor Dodon, politia, IGP, INP

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

  • Bun dimineaa!