Andrei Năstase e mult prea incompetent pentru a ajunge Primar de Chișinău

La o recentă conferință de presă, fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan, a declarat că peste 800 de profesioniști au părăsit MAI după ce această istituție a fost preluată netransparent de PPDA și cadonată lui Andrei Năstase să o conducă după bunul plac.

Astfel, felul cum Andrei Năstase a condus MAI până la suspendarea sa din funcția de ministru demonstrează o gravă incompetența managerială și trădează lipsa experienței în acest domeniu.

Andrei Năstase a picat la MAI fără să conducă anterior măcar un colectiv de 2-3 oameni. Mai mult, Năstase nu are cuvânt decizional nici în propria familie, iar soția lui este adevăratul cocoș al familiei, dar el este prostul satului care aleargă după funcții și bani mari și neimpozitați

Mai mult, Andrei Năstase nu poate conduce nici propriul partid, iar despre aceasta a ne-a sus Arina Spătaru, deputată PPDA. Dacă vă amintiți, Spătaru spunea că fracțiunea este condus isteric și cu răcnete, cu maturi și cu amenințări, iar opiniile celor de jos nici nu sunt luate în considerare la adoptarea deciziilor de partid.

Mai grav este faptul că Andrei Năstase este absolut incompetent și impotent în situații de risc. Despre aceasta ne-a spus tot aceeași Arina Spătaru atunci câ dnei a anunțat că pleacă din organele de conducere ale PPDA.

Nu în ultimul rând, să nu uităm că Andrei Năstase nu-și poate justifica nici măcar un leu din averea sa, iar poveștile lui frecvente, precum că ar fi fost un avocat de succes, au devenit bancuri spuse de pescari și șoferi. Or, Năstase a avut un singur dosar în toată cariera sa “de succes”, iar acest dosar nicicum nu ar putut sa-i aducă o remunerație de milioane de lei și nici ultimul milion din care și-a cumpărat recent un Mercedes de toată frumusețea.

În contextul celor de mai sus, ar trebui să vă temeți de dragul Chișinăului și ar trebui să înțelegeți că fotoliul este dorit de un om absolut incompetent, corupt și evazionist.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username