Sondajele ne arată că Andrei Năstase este în stagnare sau chiar regres

Câteva zile în urmă a fost publicat un nou sondaj de opinie cu privire la alegerile locale generale din Chișinău, iar liderul PPDA este cotat, cu un eventual succes de tocmai 25% în primul tur, ceea ce constituie un avans de numai +1% față de sondajele de opinie de anul trecut de pe Votum.md

Potrivit Votum, care a dat cifre apropiate de rezultatele oficiale ale alegerilor locale din 2018 (primul tur), Andrei Năstase se bucura anul trecut de susținerea unei pătrimi (24%) din numărul alegătorilor municipiului Chișinău, iar rezultatul oficial a fost de tocmai 32%.

În acest context, observăm că anul acesta avem același tablou, dar care demontrează că Andrei Năstase nu a reușit să se impună în fața electoratului din capitală.

Astfel, se observă că activitatea politică a lui Andrei Năstase din ultima perioadă nu i-a priit pentru această campanie. Năstase nu se poate bucura în această cursă de faptul ca ar fi scăpat țara de Plahotniuc, că ar fi eliberat poliția și justiția de sub comanda PDM. Pe semne aceste “reușite” au fost puse pe seama alanței cu PSRM, iar Igor Dodon a fost luat drept salvatorul real al țării, ceea ce și se observă în ultima perioadă.

În acest context, dar fără a uita că Năstase și la nivel național se află cu partidul său la pragul minim de 6% sau chiar sub șansă să mai ajungă în Parlament în situația organizării unor anticipate, precum și fără a uita ca are și susținerea PAS, putem afirma cu tărie, că liderul PPDA stagnează pe scara politică sau chiar este într-un profund proces de regres. Or, starea de spirit a electoratului și rezultatele sondajelor ne arată că Năstase nu a crescut în ohii oamenilor, iar ultimele lui apucături și instalarea crucifixului l-au inclus în lista politicienilor disperați și ratați, de unde nu ar mai putea ieși dacă Maia Sandu i-ar tăia bucata aia de fustă de care el se ține cu dinții, mâinele și picioarele.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username