Nu-l votați pe Andrei Năstase să-și facă trambulină din Chișinău pentru fotoliul de Președinte

De mai mult timp de vorbeste in spatiul public despre intentia lui Andrei Nastase sa candideze anul viitor si la functia de presedinte al Republicii Moldova, iar aceasta intentie a fost confirmata la postul Moldova 1 de catre reprezentantul electoral al blocului ACUM.

Astfel, Nastase are de gand sa-si bage piciorul in Primariei si in oameni, deoarece el se vede mai sus, iar pentru aceasta ascensiune vrea sa se foloseasca din plin de pozitia sa de edil si uzeze fotoliul de primar drept trambulina. Or, cunoastem ca si Dorin Chirtoaca a castigat suficient capital politic pentru sine si pentru PL aflandu-se in fruntea Chisinaului, dar si bani pentru campanii electorale cu foarte multe bannere si cu cheltuieli neoficiale. Prin urmare, si Nastase vrea Primarie pentru doua lucruri strict necesare lui: capital politic si acces la resurse administrativ-financiare usoare.

In aceste conditii, dat fiind faptul ca Nastase nu se vrea in functia de primar, dar ocheste fotoliul de presedinte al tarii, electoratul din Chisinau ar trebui sa-l boicoteze la alegerile locale si sa-i acorde un vot impotriva. In caz contrar, accederea lui Nastase in fruntea Chisinaului inseamna alegeri anticipate peste un an de zile. Deci cheltuieli de milioane pentru noile alegeri, campanie electorala indelungata si un alt blocaj al activitatii Primariei Chisinau.

In realitate, Chisinaul are nevoie de un administrator priceput si initiat in poblemele urbei, mai ales dupa o lunga administrare gresita si dupa o alta perioada de interimate si de scandaluri de coruptie.

Chisinaul are nevoie de un primar care sa starteze proiecte noi.

La fel, Chisinaul are nevoi de un primar care sa rezolve numeroasele probleme aparute in ultimul deceniu de administrare liberal-democrata, care a pus capitala pe burta.

In fine, daca va pasa de acest oras, nu-l votați pe Andrei Năstase să-și facă trambulină din Chișinău pentru fotliul de Președinte. Nu va bateti joc de votul vostru!

Vezi video aici.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username