La Orhei a fost deschisă prima grădiniță dotată cu bazin și cameră salină

În pofida tuturor criticilor și acuzațiilor de prin toate colțurile politicului moldav, la Orhei se mai fac lucruri frumoase pentru oameni, iar astăzi a fost redeschisă grădinița nr.6, care a fost dotată cu bazin și cameră salină, pentru picii cu probleme de sănătate.

Recondiționarea grădiniței nr.6 din Orhei face parte din amplul proiect de modernizare a instituțiilor de învățământ din localitate, care a fost lansat de Ilan Șor.

După cum au comunicat cei de la Primăria Orhei, anterior a fost redeschisă grădinița nr.5, acum nr.6, dar proiectul cuprinde toate cele 6 instituții preșcolare din oraș.

Referitor la grădinița redeschisă astăzi în aplauzele orheienilor, această instituție are 6 grupe cu capacitatea de 150 de locuri dar la moment sunt instituționalizați deja 130 de copii. Grădinița are 20 de angajați, dintre care 8 educatori, un conducător muzical, iar în curând vor fi angajați un logoped și un psiholog pentru copii. Iar pentru a evita pierderea cadrelor, Primăria Orhei a oferit și un adaos lunar de 1.000 de lei angajaților din grădinițe.

Un mare ”Bravo” administrației orheiene și felicitări oamenilor care au știut pe cine să aleagă spre binele lor!

 

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username