Andrei Năstase măgulește alegătorii cu aceleași promisiuni mincinoase din campania pentru parlamentare

Candidatul Andrei Năstase a anunțat astăzi că va face un plan urbanistic al Chișinăului cu experții europeni, dar pentru care capitala va achita milioane de euro și va scoate banii din țară în loc să-i plătească pe experții noștri tineri de acasă.

Dar scoaterea banilor din țară e o altă temă, deoarece prin această însemnarea vreau să atrag atenția că Năstase măgulește și freacă mintea alegătorilor cu aceleași promisiuni mincinoase din campania pentru parlamentare.

Așadar, în campania precedentă acest individ promitea experți europeni în toate comisiile de numire a funcționarilor de stat, procuror european, anchete europene și americane în privința jafului miliardului din sistemul bancar. Dar ce s-a făcut în realitate cu aceste promisiuni este demn de funie și săpun.

Cu încălcarea promisiunilor electorale, fără participarea experților lor europeni și fără consultarea cetățenilor, Andrei Năstase l-a numit pe cumătrul său în fruntea Inspectoratului General de Poliție.

Năstase a asmuțit SPIA peste angajații incomozi din MAI.

Năstase a preluat schemele de corupți din sistemul afacerilor interne.

Năstase a dat afară aproape 1000 de oameni din structura afacerilor interne și a creat o criză nebună de cadre.

Năstase a alungat din țară zeci de familii.

Năstase a pus umărul la politizarea Curții Constituționale și a pus-o acolo pe colega lui de partid Domnica Manole.

Iar acum vine individul și promite din nou experți europeni? El chiar crede că oamenii sunt proști și își pun în cap toate prostiile lui?!

Năstase, da oprește-te omule! Ajunge să freci oamenii cu minciuni! Mai promite și tu ceva real pentru oameni. Promite niște lopeți cu asfalt prin curțile uitate de Chirtoacă! Promite niște indemnizații pentru bătrânii care tremură iarna în apartamente de frig și de foame! Oprește-te, că ești prea josnic deja!

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username