Gribincea nu va fi procuror general

„Expertul” Gribincea se vede procuror general la Procuratura „reformata” chiar de el, dar nu va ajunge niciodata in aceasta functie, pentru ca nu-l vrea Dodon si nici socialistii.

Or, presedintele a anuntat anterior ca nu va semna decretul de numire daca pentru functia de procuror va fi inaintat vreun individ legat cu actuala putere. Dlui s-a referit atunci la Gribincea si Gligor.

Asadar, Gligor a fost chidanit chiar de partidele pe care le-a lins in toate gaurile, iar in cursa a ramas doar Gribincea, insa care anticipat a fost respins de presedinte in cadrul unei emisiuni de la Moldova 1.

Dodon a facut aluzie directa la Gribincea, iar motivele respingerii sunt:

  • Gribincea este afiliat ACUM;
  • Gribincea este sustinut de ACUM;
  • Gribincea este nasul de cununie al lui Sergiu Litvinenco din ACUM, care ocupa si functia de presedinte al Comisiei juridice, numiri si imunitati din Parlament, fiind reprezentantul puterii.

Mai mult, si socialistul Vasile Bolea a cerut de la MJ numele „expertilor” care au participat la reforma PG, precum si sumele achitate acestora. Ei bine, Bolea face aluzie la Gribincea, care a participat activ in toate „reformele”, iar pentru „munca” sa a luat de la americani nu mai putin de 2 mln. $.

Apropo, Gribincea ar putea afla, foarte curand, ca a fost folsit in acest concurs, iar functia sa a fost vanduta de Andrei Nastase cu 3 mln.$.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username