Andrei Năstase vrea să fie primar doar 1 an

Andrei Năstase nu are interesul să fie gospodarul Chișinăului în următorii 4 ani, dar vede Primăria capitalei drept trambulină la funcția de Președinte al Republicii Moldova, intenția lui clară fiind de „balotare” la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Aceasta nu este opinia mea, dar este mesajul celor din PPDA, ACUM, PAS și tot așa mai departe. Deci toți știu că Năstase nu-i va mai ceda Maiei Sandu poziția de candidat la prima funcție în stat, iar pentru a evita „sondajele” interne de departajare el vrea să fie candidatul unic al partidului său de 6% (PPDA), fără să mai face un bloc politic cu partidul Maiei Sandu (PAS).

Așadar, pentru a-și crește șansele, Năstase vrea să facă din Primăria Chișinău o scenă politică, cu acces gratuit la media cu acoperire regională și națională. Așa a procedat și noul său aliat Dorin Chirtoacă, dar liberalul nu a tins spre funcția de Președinte pentru că nu avea vârsta necesară, însă a reușit să mențină PL-ul în perioada 2009-2014 la un nivel de 10-15% din electorat.

Totodată, Năstase vrea și acces la fonduri, la bani publici ieftini și buni de furat, mai ales că are experiență în acest domeniu și cunoaște foarte bine cum se spală banii murdari, în special prin conturile mamei.

În acest context, votarea lui Năstase în fruntea Chișinăului va fi a doua cea mai mare greșeală a anului 2019, iar lucrurile în acest oraș nu se vor schimba, cu excepția faptului că va crește fenomenul corupției în toate Direcțiile municipale și în Aparatul central al Chișinăului.

Nu în ultimul rând, Năstase va mai face un pas înainte să ajungă în fotoliul de Primar, iar acest pas va fi prăbușirea Guvernului Maia Sandu, pentru a o împiedica pe lidera PAS să acumuleze puncte politice în defavoarea lui.

Referindu-mă la Chișinău, reiterez că acest oraș are nevoie de un primar pe 4 ani, care să producă schimbări radicale, vizibile și în folosul oamenilor. Deci Chișinăul nu are nevoie de un figură politică, care va sări în prăjina timp de 1 an și după aceasta va dori să candideze la prezidențiale. Acest oraș vrea primar cu un mandat complet!

În fine, dacă vouă vă pasă de acest oraș, evitați să-l votați pe Năstase și nu participați în jocul lui politic. El deja s-a jucat cu votul vostru după alegerile parlamentare din acest an, iar acum nu merită să fie luat în seamă și nici votat.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username