Când Maia mai deschide gura despre reforme, întrebați-o și de ce nu mai vrea Aeroportul

Deci socialistii au avut curajul si au inaintat motiunea de cenzura imporiva asumarii raspunderii de catre Guvernul Maia Sandu, iar saptamana viitoare am putea asista la un divort total dintre ACUM si PSRM.

Intre timp, Maia Sandu vorbeste la toate televiziunile despre faptul ca socialistii nu vor reforme in justitie si din acest motiv Cabinetul ei este atacat inclusiv cu motiunea de cenzura.

Insa, in locul jurnalistilor eu i-asi zice sa nu mai spele mintile oamenilor despre reformele ei sub care se ascund multe alte prostii, interese obscure si fapte de coruptie.

De exemplu, Maia Sandu nu mai vrea si nu mai vorbeste nimic despre Aeroportul Chisinau. Nici ministrul ei Brinzan nu mai vorbeste despre acest obiectiv strategic al Statului, dat in folosinta si gestionarea unui milioanar in baza H.G. aprobate de Guvernele PLDM. Mai mult, pana la ziua de azi eu nu am gasit vreun dosar cu privire la anularea contractului de concesionare a Aeroportului. Or, APP-ul supus lui Brinzan si Maiei Sandu anunta cateva luni in urma, ca s-a depus o cerere de anulare si ca instanta urmeaza sa se expuna. Dar nu exista asa ceva, iar fiecare se poate convinge accesant portalul instante.justice.md. Dau un premiu celui care gaseste numarul dosarului!

Asadar, Maia e o corupta ordinara si o santajista profesionista. Ea a ridicat tema despre Aeroport, si-a facut campanie si a castigat cu aceste acuzatii, apoi s-a vazut cu molionarul care detine Avia Invest, iar acum a inghiti galusca si tace, dar acuza despre reforme. Oare de ce?! O fi €&$?! Cu siguranta!

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username