Pentru a îndrepta prostiile Maiei Sandu, noul Guvern va trebui să muncească dublu

Noul Cabinet de ministri, condus de Ion Chicu, nu va avea un mandat usor si va trebui sa munceasca dublu. Cel putin asta putem intelege cand ne uitam in urma la ce gauri a lasat Maia Sandu si Cabinetul ei cu studenti de la Harvard.

Daca ati uitat, Maia a prabusit leul in ultima perioada, a crescut inflatia si datoria de stat cu miliarde de lei, inclusiv datoria externa a crescut cu cel putin 1 miliard de lei in doar 5 luni. Totodata, Maia a plecat fara sa achite salariile angajatilor din mai multe institutii, inclusiv unor medici din spitalele raionale.

Fostul Guvern mai pleaca si lansat in urma proiecte sociale anulate sau batjocorite, care trebuie sa fie restartate de actuala guvernare si continuate in interesul cetatenilor, dar cu bugete austere sau taiate de fostul Cabinet Harvard.

Vechiul Guvern a mai umblat si la politica fiscala, dar modificarile anuntate cu voce tare de fosta „ministra” de la Finante nu au dat roade si nici nu au adus la BPN viramente mai mari din business. Din contra, cresterea poverilor fiscale a retrezit coruptia si evaziunea.

Nu in ultimul rand, sa nu uitam si de marele bardac facut de Andrei Nastase la Ministerul Afacerilor Interne. Aici eu sper ca ati studiat siteul ministerului si ati vazut ce statistici oficiale sunt afisate. Daca nu ati deschis respectiva pagina web, atunci aflati ca au crescut infractiunile in grup, violurile, jafurile si accidentele rutiere soldate cu decese. Da, e fix cum a fost si in anii ’90, adica in perioda cand la fel era un asa bardac sub conducerea lui Lucinschi.

Asadar, Chicu are de muncit zi si noapte, mai ales ca este omul in care Dodon are foarte multa incredere si de care depinde al doilea mandat se presedinte al liderului socialistilor din Moldova.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username