A mințit premierul Orban sau Dobrovie din PNL România?

Pentru TVR Moldova, premierul roman Ludovic Orban a declarat, precum ca Guvernul moldovean investit in noiembrie de Igor Dodon nu ar fi trimis vreo solicitare de finantare la Bucuresti, iar o declaratia facuta de presedintele Republicii Moldova la acest subiect nu corespunde realitatii.

Declaratia lui Orban a fost diseminata de o parte din presa de la Chisinau, dar nici macar o sursa media nu a mentionat si declaratia falnica a deputatului liberal Matei Dobrovie, care atentiona (!!!) la inceputul lunii decembrie curent, ca Romania nu va mai oferi cecuri in alb Guvernului de la Chisinau, iar finantarile vor veni doar conditionat.

Asadar, Igor Dodon a amintit la TV despre aceasta declaratie a deputatului din partidul care guverneaza Romania, nimic mai mult.

Prin urmare, declaratia lui Dodon are radacina politica si oficiala, fiind validata de catre deputatul PNL Romania.

Iata ce a spus Dobrovie pentru postul de radio finantat de americani: “vreau să atenționez că, odată cu venirea guvernului liberal la București, această paradigmă a sprijinului necondiționat pentru guvernul de la Chișinău nu va mai exista, adică nu va exista un cec în alb pentru guvernul Chicu” – interviul este aici.

In contextul celor de mai sus, a ramas sa aflam cine a mintit: Orban sau Dobrovie?! Dodon nu incape in lista, pentru ca a facut o declaratie in baza atentionarii oficialului roman, ceea ce nu lasa loc de interpretari si manipulari.

Apropo, daca inca nu ati inteles de ce Dobrovie a indraznit sa atentioneze Guvernul de la Chisinau, uitati-va la imaginea de mai sus, care nu necesita alte comentarii.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

  • Bun dimineaa!