Dacă Maia Sandu nu își dă nasul în jos, PPDA ar putea susține un candidat incomod pentru toți

Observ că se încordează situația privind alegerile parlamentare parțiale din primăvară și cele prezidențiale din toamnă, iar Maia Sandu a devenit protagonista unui film de tragere pe sfoară a partenerilor politici de pe flancul ei de luptă.

Astfel, după ”succesul” din 2016, și de această dată este împinsă Maia Sandu în cursa pentru prezidențiale, aceasta arătându-se o ”luptătoare cu corupția”, dar fără să dețină vreun succes în acest sens sau măcar vreo acțiune concretă.

Pe de altă parte, Andrei Năstase și PPDA au început să-i spună Maiei Sandu că ea și-a încercat norocul în 2016, demonstrând atunci că nu-l poate învinge pe Dodon. Totodată, cei din PPDA sunt gata să-i spună Maiei Sandu că a condus un Guvern ineficient, care a reușit să-i taie din susținere și popularitate.

Cu toate acestea, Maia Sandu se ține cu nasul în sus și se vrea candidat; Ea face trimiteri la alte sondaje interne, externe, parteneri, susținători, că a fost premier, etc.

În acest context, Maia Sandu ar trebui să înțeleagă, că membrii PPDA au o fire răzbunătoare și apucăturile lui Năstase, iar din acest motiv vor lua în calcul și susținerea unui candidat incomod dreptei, prin intermediul căruia să se răzbune pe ”partenera politică” incapabilă să mențină puterea, ceea ce a demonstrat și în scurtul mandat de premier.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username