Despre proiectul înaintat Comisiei de la Veneția: de dreapta a fost prost; de stânga este excelent

1) Guvernul pro-european, pro-democrat, de salvare nationala, sustinut de “partenerii externi”, care a deschis “usile” imprumutatorilor, iubit de presa de la Chisinau, plin cu “ministre”, a inaintat Comisie de la Venetia un proiect de lege privind reforma justitiei, elaborat de Olesea Stamate, dar s-a intors cu 14 pagini de critici si mentiuni despre normele anticonstitutionale si indreptate impotriva statului de drept. Deci a fost un priiect mega prost! Anticonstitutional! Ilegal!

2) Guvernul de stanga, 100% al lui Dodon Igor, detestat si amenintat de europenei, de Klaus Iohannis, de Ludovic Orban, de alti “parteneri externi”, lasat fara finantare externa, denigrat de “presa libera” de la Chisinau, bombardat cu stiri false, care este un schin in gatul Maiei Sandu, etc, a inaintat Comisiei de la Venetia un proiect de lege privind reforma justitiei, elaborat de Fadei Nagacevschi, iar de la experti de s-a intors cu 0 (zero) pretentii! Potrivit expertilor, proiectul este excelent, intruneste toate conditiile constitutionale, respecta statul de drept, respecta democratia, respecta separarea puterilor in stat, respecta drepturile judecatorilor, respecta institutiile de drept, etc.

Intelegeti, da?! Harvardul a fost denigrat! Cum se face ca un Guvern iubit si ridicat in slavi de toata lumea a propus un proiect de lege absolut prost, neconstitiinal, dar un Guvern “pro-rus” a inaintat un proiect conform cerintelor si practicilor europene?! Cum?!

Alo, TV8.MD, hai mai faceti emisiuni despre cum Fadei dadea buzna la Comisia de la Venetia, despre cum socialistii “nu pot face legi conform cerintelor europene”. Ziarul de Gardă, si voi nu uitati sa puneti niste accente, ca tare mai erati activi!

Olesea Stamate, sa-ti fie rusine! Ai inaintat un proiect neconstitutional, iar acum vrei sa ajungi in Parlament si sa produci legi! Pffff! Rusine!

Unde-s Glugor, Gribincea, alti guru “experti” in justitie, consumatori de milioane de la U.S. Embassy Moldova?!

🙂 of

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

No images found!
Try some other hashtag or username