Grigore Cobzac, candidatul perfect pentru membrii PPDA și simpatizanții lui Andrei Năstase din Hâncești

Grigore Cobzac, fost membru PLDM, lideri politic, candidează independent în Circumscripția Hâncești, avântându-se împotriva candidatei Olesea Stamate a Maiei Sandu și PAS, dar vine și pentru a umple golul lăsat de PPDA.

Astfel, din moment ce PPDA a rămas fără candidat și are interdicția să înainteze o altă candidatură, Cobzac este candidatul perfect pentru membrii Platformei DA și simpatizanții lui Andrei Năstase din Hâncești, precum și pentru cei supărați pe Maia Sandu și PAS.

Ce ține de șansele electorale, amintesc despre locul II (33%) la alegerile parlamentare din februarie 2019, loc obținut cu onoare de către politicianul Grigore Cobzac, un candidat ce trebuia să fie înaintat și acum de către fostele componente ale Blocului ACUM, mai ales că a luptat împotriva candidatului lui Plahotniuc.

În context, trebuie să înțelegem că PAS și Maia Sandu au desconsiderat un candidat cu șanse și lucrat/votat de electoratul din Circumscripția Hâncești, și s-a mers cu o candidatură absolut nouă și străină electoratului din zona respectivă.

Așadar, șansele Olesei Stamate sunt aproape egale cu 0 din două motive: 1. candidatura lui Cobzac, va lua multe voturi, poate chiar locul I; 2. nu o știe nimeni în tot Hânceștiul, cu excepția judecătorilor care nici nu au drept de vot în această Circumscripție (majoritatea vin de la Chișinău).

Cine este Grigore Cobzac?

Image result for grigore cobzac

Potrivit siteului fostului Bloc ACUM, a crescut în Cărpineni, Hâncești, iar mahalaua unde a copilărit este acum pustie și tăcută, și nu pot se poate împac cu asta. Își doresc ca fiul, nora și nepotul să trăiască fericiți în Moldova, alături de familie, nu în Italia.

Fiind inginer de profesie a învățat să acționeze cu precizie, cu raționament și corectitudine. Experiența de două mandate, în calitate de Președinte de raion și ulterior deputat, îi justifică optimismul și dorința de a face această schimbare pentru oamenii Moldovei.

În mandatul precedent a fost unul dintre cei puțini care nu au trădat și nu au vândut votul şi încrederea delegată de către cetățeni. Crede că responsabilitatea este condiția de bază pentru a crea o familie fericită, precum și o țară a bunăstării.

Potrivit programului electoral anterior, Cobzac a propus trei soluții pentru Circumscripția Hâncești:

  • Locuri de muncă acasă. Va munci pentru a stopa presiunile asupra antreprenorilor din sate și orașe, a stimula mediul de afaceri local, iar aceasta va duce la mai multe oportunități de angajare în localitate.
  • Condiții bune de viață. Va munci pentru ca localitățile să aibă acces la apă potabilă și canalizare și pentru ca grădinițele, școlile și spitalele să fie bine echipate. Oamenii merită o viață confortabilă și demnă.
  • Ordine și curățenie. Va munci pentru localități administrate corect, fără mizerie și gunoi pe străzi. Oamenii vor trăi într-un mediu sănătos și sigur pentru familiile lor.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

  • Bun dimineaa!
  • nainte i dup