Pentru ce se reface tandemul Andrei Năstase – Renato Usatîi

Renato Usatîi a vorbit ieri despre spălarea banilor rusești prin sistemul bancar moldovenesc, iar astăzi fracțiunea PPDA a venit deja cu un proiect privind formarea unei comisii de anchetă a ”Laundromatului”. Grigoriu spune că vrea să afle adevărul pe cale parlamentară și să fie întocmit un raport în acest sens.

Apropo, cine nu știe despre apropierea Igăi Grigoriu de Andrei Năstase?

Da, poate această imagine a fost un motiv de bârfe, însă politic se lucrează mână de mână, mai ales când se vrea toată puterea…

Ei bine, revenind la alte relații mia vechi, reamintesc despre protestele organizate de Năstase și Renato în 2016. Acele proteste care au dus la modificarea constituției și la alegerea președintelui prin vot direct.

Așadar, începând cu ”Laundromatul” care are miza să-l scoată pe Renato din cuprinsul dosarului penal intentat în Federația Rusie, tandemul Năstase – Usatîi, umflat și cu așa proiecte semnate de Grigoriu, va continua și va provoca proteste în stradă pe la sfârșitul lunii august – începutul lunii septembrie 2020.

De ce? De-a atâta!

Până atunci au mai rămas doar câteva luni, dar în acest timp se vor regrupa aceleași persoane care au fost foarte active și în 2009.

Cam atât am avut a anticipa. Toate bune!

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

  • Bun dimineaa!
  • nainte i dup