Cum s-ar adresa Maia Sandu membrilor de partid dacă nu ar exista Ziarul de Gardă?! 😎

Ziarul de Garda a publicat un text despre „o scrisore pierduta” a Maiei Sandu, catre membrii PAS, prin care „lidera” „proeuropeana” a explicat miezul razboiului intern si situatia legata de Cobzac.

Prin stirea data, nu-i dau link-ul, ZdG incearca sa ne minta ca scrisorea „a ajuns in presa” datorita unor surse din PAS.

Totusi, sursa din PAS a existat, dar a fost chiar conducerea partidului, iar textul a fost scris de catre Ion Grosu, adica de omul care este vinovat de scandalul pornit, fapt confirmat si catre Grigore Cobzac la emisiunea Politica/TV8.

Astfel, Ion Grosu a fost impus sa prezinte o explicatie despre situatia creata, dar s-a considerat, precum ca ar fi mai bine sa fie adresata membrilor de partid din numele Maiei Sandu.

Insa, deoarece nu au structuri sanatoase prin raioane si nici comunicare cu membrii simpli, dar nici macar adresele pretinsilor lideri locali, PAS a publicat scrisoarea prin intermediul ZdG.

Cel care a tradat schema a fost Mihai Popsoi, care a distribuit „stirea” de pe ZdG si a inserat un citat „important” pentru membrii de partid. Popsoi nici nu s-a „revoltat” ca informatia „a ajuns in presa”, iar ca el au mai existat si alti cativa din PAS.

Asadar, cum s-ar adresa Maia Sandu membrilor de partid daca nu ar exista ZdG? 😎 Apropo, cat costa un asa articol „credibil”?! Nu de alta, dar PAS cheltuie lunar aprope 100 de mii de lei pe presa, iar banii sunt din buzunarul oamenilor sarmani care asteapta „reforme”!

P.S.: Scrisoarea pierduta va aparea si in urmatorul numar al ZdG. Probabil chiar joia aceasta 🙂 De ce? De-atata!

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

  • Noua specialist n creditri victoriabankmd
  • nainte i dup
  • Mulumim medparkhospital pentru profesionalism!  mulumim i Znei Mselu