Proiectele din Orhei se închid, iar banii se duc la partidul lui Andrian Candu

Veste proastă pentru orheieni!

Toate proiectele din localitate se închid, iar banii se duc la partidul lui Andrian Candu.

La o așa înțelegere au ajuns Ilan Șor și Andrian Candu, în cadrul discuțiilor de la Tel-Aviv.

Potrivit lui Șor, investițiile făcute la Orhei l-au dezamăgit și nu i-au adus suficiente fotolii în actualul Parlament, dar nici primari în localitățile din țară.

Tânărul politician spune că ar fi putut lua mai multe mandate dacă investea banii în media și în promovare intensă pe întregul teritoriu al Republicii Moldova.

Unul din proiectele de suflet, zice Șor, este OrheiLand, care se închide peste câteva săptămâni, apoi va urma și tăierea hranei pentru copiii din grădinițele și școlile din Orhei. Al treilea proiect din listă este transportul public gratuit.

Andrian Candu i-a zis lui Șor că PDM nu a investit nimic pentru oameni, dar a reușit să obțină peste 30 de mandate în actualul Parlament. Pe de altă parte, a mai susținut democratul, Partidul Șor a investit în Orhei ca într-un sac fără fund, însă a obținut numai 7 fotolii.

Convins de Andrian Candu, Ilan Șor a luat decizia pe loc și i-a anunțat pe cei de la Orhei să nu mai promită nimic și să înceapă imediat procesul de stopare a tuturor proiectelor.

La final, Șor i-a promis lui Andrian Candu că va finanța noul partid politic Pro Moldova, iar bugetul pentru acest an va fi de cel puțin 10 milioane de euro (€).

Sursa: jurnalistul Dumitru Ciorici / dumitruciorici.com

***

Acest articol este pentru Candu și trollii lui. El știe de ce.

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

  • nainte i dup
  • Bun dimineaa!