Opoziția tremură din cauza implicării lui Dodon în gestionarea situației Covid-19

Revenirea lui Dodon Igor în țară și implicarea sa în gestionarea situației #Covid19 nu este pe placul politicienilor de dreapta (opoziție).

Astfel, toți lătrătorii din PAS, dar și de pe lângă PAS, au început să hămăie pe internet despre cât de rău face Igor Dodon implicându-se în interesul cetățenilor.

Acești debitologi, numiți “experți”, “consilieri”, “specialiști în PR”, o bună parte din ei foști slujitori la Curtea Domnească al lui Vlad Filat, vor ca Șeful statului să se limiteze doar la Facebook, să pună Like & Share, exact ca Maia Sandu. Acești oameni de serviciu 24/7 nu vor ca Președintele țării să aiba un cuvânt de spus în interesul oamenilor care așteaptă de la el implicare și decizii tranșante.

Ce să mai… Pe lângă acești spiriduși galben-verzi, care stăteau anterior în podul PLDM sau la etaj în Casa Guvernului, au început să se “revolte” și jurnaliștii finanțați din greu prin proiectele U.S. Embassy Moldova, Delegația UE și altele. Iată că nici aceștia nu-l vor pe Dodon aproape de problemele oamenilor. E grav, spun ei.

🤦🏻‍♂️

Site Footer

Sliding Sidebar

Urmărește-mă

Despre mine

Despre mine

Sunt un om liber, iar aceasta spune totul.

Instagram Slider

  • Bun dimineaa!
  • nainte i dup