Cum Maia Sandu este dezinformată de către Ala Nemerenco, consiliera ei cu diplomă falsă

Cum Maia Sandu este dezinformată de către Ala Nemerenco, consiliera cu diplomă falsă:

Cazul 1️⃣: Ala Nemerenco o informează că MS/Viorica Dumbrăveanu nu au solicitat aderarea Moldovei la programul COVAX de negociere a prețurilor pentru vaccinul împotriva COVID-19.

❗️Fiind “informată” de către “consilieră”, Maia Sandu a vorbit despre aceasta cu anumite ocazii.

✅ În realitate, documentele au demonstrat că Dumbrăveanu a semnat aderarea Moldovei la programul de negociere a prețurilor pentru vaccin.

Cazul 2️⃣: Ala Nemerenco o informează pe Maia Sandu, precum că Gov Chicu și Dumbrăveanu nu au prevăzut bani pentru procurarea vaccinului împotriva coronavirusului.

❗️După ce a primit o așa informație, Maia Sandu a spus la o conferință de presă, dar și în timpul unor emisiuni TV, că fostul Executiv nu a prevăzut bani pentru vaccin.

✅ În realitate, Dumbrăveanu, CNAM și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova au prezentat sursele de finanțare și documentele care demonstrează alocarea banilor din bugetul de stat și de la donatorii externi.

Cazul 3️⃣: Ala Nemerenco o informează pe Maia Sandu, precum că programul COVAX amână livrarea vaccinului cerut de Moldova.

❗️Și în acest caz Maia Sandu a spus la TV informația primită de la consiliera ei cu diplomă falsă.

✅ În realitate, COVAX a reconfirmat astăzi că va livra Moldovei vaccinul solicitat, iar pe parcursul săptămânii vine primul lot cu 14 mii de doze.

Președinția Republicii Moldova, ce salariu are Nemerenco pentru aceste fake-news-uri? Maia Sandu, cum țineți o așa sfătuitoare?!

Site Footer

Sliding Sidebar